FORTRYDELSESRET/RETURRET

Hos Lille Figaro har du 14 dages fortrydelsesret, hvor du kan meddele os, at du fortryder købet og derpå returnerer varen.

Nogle varer er ikke omfattet af fortrydelsesretten, det vil fremgår i bestillingsforløbet.

Fortrydelsesretten er gældende fra den dag, du modtager varen.

Efter modtagelsen af din bestilling må du alene håndtere varerne på en måde, så du kan fastslå varernes art, egenskaber og på den måde, som de fungerer på. Dvs., du må prøve tøj på som i et prøverum, og du må gå rundt indendørs i et par sko, uden at yde slidtage på skoens såler, vi anbefaler derfor sko prøves på et gulvtæppe eller bløde overflader.

På nogle varer er der ikke fortrydelsesret, eller man kan miste sin fortrydelsesret. Du vil få besked via mail, hvis der er en varer hvor fortrydelsesretten ikke er gældende, fx. på grund af varens art, eller hvor du kan fortabe din fortrydelsesret ved at bryde en plomberinger.

For at gøre fortrydelsesretten gældende, skal du ved en tvetydig erklæring give os meddelse herom senest 14 dage efter modtagelse af varen. Du kan benytte nedenstående fortrydelsesformular, hvis du ønsker at fortryde dit køb.

 

RETURNERING

Hvis du vælger at fortryde et køb hos Lille Figaro, skal varen sendes til:

Lille Figaro
Ndr. Strandvej 77b
8240 Risskov
Danmark

Ved tilbagelevering bør du sørge for, at varerne er forsvarligt indpakket. Du har nemlig selv ansvaret for pakken/varerne, indtil vi modtager den. Vi anbefaler at du sender med track and trace nummer. Vi forventer at du afsender varerne hurtigst muligt efter, du har givet besked om fortrydelse, og du skal sende den senest inden for 14 dage. Returnering af varer står for egen regning, ligesom en ombytning til en anden vare gør. Undlader du at afhente din pakke på posthuset vil du blive opkrævet for de omkostninger der er i forbindelse med returfragten.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker pr. efterkrav, eller pakker som skal hentes på posthuset.

Når du returnerer din vare skal du vedlægge dokumentation for dit køb i form af ordrebekræftelse eller faktura.
Når vi har modtaget varen retur og vil vi hurtigst muligt godkendt returneringen og derefter overføre købsbeløbet til din konto. Beløbet skal iflølge forbrugerreglen tilbagebetales inden 14 dage fra modtagelsen af varen. Vi tilbagebetaler kun til det kreditkort, som varerne er blevet købt med. 

BEMÆRK:
Du kan miste dit købsbeløb eller delvist. Det sker hvis varens værdig er forringet, fordi fx.:
  • du reelt har taget varen i brug så den ikke returneres i ubrugt stand.
  • den er blevet beskadiget, mens du har haft ansvaret for den.
  • du har håndteret varen på anden måde, end det var nødvendigt, for at du kunne fastslå varens art, egenskaber og den måde, som de fungerer.
  • hvis varen er vasket, har pletter, huller eller lign.
  • hvis originale tags/mærker er aftaget eller delvist, eller hvis den mangler.
  • hvis varen returneres uden original emballage herunder poser, æsker mm.
  • du har ikke fulgt de begrænsninger i fortrydelsesretten, der i følger af plombering, varetype mm.

Hvis du har taget varen i brug ud over hvad der er nødvendigt for at konstatere varens art, egenskaber og den måde den fungerer på, forbeholder vi os retten til, efter en konkret vurdering i hvert tilfælde, at reducere tilbagebetalingen eller lade tilbagebetalingen helt bortfalde. Du hæfter altså kun for eventuelt forringelse  af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varernes art, egenskaber og på den måde de fungerer på. Emballagen/indpakningen af varen skal behandles med omhu, så vi kan genbruge den - hvis ikke kan der forekomme værdiforringelse af varen. 

Vi modtager ikke varer, der har overskredet perioden for fortrydelsesretten uden forudgående aftale med os.

 

FORTRYDELSESFORMULAR:

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med mit køb hos Lille Figaro (ordrebekræftelsen) om flg. vare(r):

*Formularen skal KUN udfyldes 1 gang!


Tak

Følgende produkt(er) er nu lagt i kurven

Køb mere