Om os

Velkommen hos lillefigaro.dk

Hos lillefigaro.dk finder du et fint udvalg af tøj, sko og accessories til baby og barn. Vores børn er de vigtigste i verden, og vi gør os ofte en masse overvejelser omkring dem og deres påklædning. Hos lillefigaro.dk har vi også tænkt på Jeres børn, og vi har fundet et udvalg i de lækreste kvaliteter, farver og design. Vi sætter komfort, sikkerhed og funktionalitet højt, når vi køber ind. Et barneliv er et aktivt liv, og ungerne skal kunne bevæge sig frit uden at bekymre sig om, hvorvidt tøjet ex. kan holde regnen ude. Hos lillefigaro kan du forvente at finde tøj, accessories og sko i kvaliteter, der holder og som følger tidens trends indenfor modeller og farver. Hos os kan du finde det mest nødvendige, det lækre, det smarte, det seje, det fine, det mindre og det mere farverige. Flere af vores mærker kan skaffes til både baby og barn, så hold dig ikke tilbage med eventuelle forespørgelser.

Alle vores produkter er nøje udvalgt fra vores dygtige leverandører, og du kan hos lillefigaro.dk finde produkter fra ex. Christna Rohde, Minimalisma, Konges Sløjd, SNURK, Mini A Ture, Wheat, Angulus, PomPom, Aigle og Woolrich.

Hos lillefigaro.dk har vi ydermere en kategori til mor, her har vi de lækreste ting fra bla. Moves by Minimum, Stine Goya, Basic Apparel, Comfy Copenhagen, Gestuz, Birkenstock, Sanne Nordahn og Sofie Schnoor. I en travl hverdag kan det være svært at finde tid til mor. Det synes vi er synd og derfor giver vi dig muligheden for nemt og hurtigt, at få lidt lækkert bragt til døren. Lad dig inspirere og husk: en glad mor er en god mor;)

Vi kan ligeledes anbefale dig, at kigge på vores udvalg af babyudstyr samt vores lækre legetøj. Skulle du finde en gave, pakker vi selvfølgelig ind og altid pænt og lækkert i silke- og gavepapir.

Vi sætter en ære i at servicere og give dig den bedst mulige oplevelse, og glæder os altid til at byde dig velkommen.

// Barbara & Bianca

FÅ 10% RABAT PÅ DIT FØRSTE KØB!